SLO
ENG
GER

Vpišite se v knjigo gostov!

Naslednje leglo pričakujemo konec julija 2013. Rezervacije za mladičke sprejemamo na GSM 041 467 721 ali na email: dragica.kaiser@gmail.com

Ime:

29.01.2015

Richard Pintar

Hi,
I have spent some time admiring your very beautiful Bernese.
I live in Canada and am exploring the idea of importing several dogs
At this point my idea is very flexible, I don't even know your asking price
or the problems of importing into Canada from Slovenia.
Perhaps you can give me an indication of your interest in selling some of
your puppies.
Richard


28.10.2014

dragica

Tina Laznik, pišite mi na moj email da vam dam kontakt od Barbare. Tukaj ne vidim vašega emaila Hvala.

06.10.2014

Tina Laznik

Pozdravljeni,
zanima me, če bi lahko dobila kontakt/mail od Barbare Šolc, ker imam par vprašanj glede pršic v briketih.
Hvala in lep pozdrav vam in vašim štirinožnim lepotcem!
Tina

06.01.2014

TAMARA

POZDRAVLJENI . SEM IZ KOPRA IN OBOZUJEM BERNCE . SAMA IMAM BERNKO Z IMENOM TRILLY . RADA BI VAS BOLJE SPOZNALA . LEP POZDRAV .

29.12.2013

Renata

Renata, Quishana in Jože
Leto je naokoli, odkar smo sprejeti v vašo bensko družinico. Veliko pozitivnih sprememb se je zgodilo v tako kratkem času. Hvala za nasvete, pomoč,družbo, predvsem za zdravilno energijo, ki jo oddajate . Vem, da nam bo lepo še naprej in mi trije z našo živahno bernko, se že vnaprej veselimo novih doživetij v družini Berner Kaiser.

Srečno v novem letu 2014!!!!!

04.09.2013

LILIJANA, SLAVKO

DRAGICA, ZELO, ZELO SVA SREČNA, DA VAS SPOZNALA, HVALA!

12.08.2013

zvonka

LEP DOBERDAN ŽELIM,VAŠE MALE ZVERINICE SO RES ČUDOVITE. LP ZVONKA IN DUŠAN IZ DOMŽAL

21.02.2013

jaka domjan

kako ima te odlične pse v življenju si želim takšnega psa :)).

15.12.2012

Renata in Quishana

Wuf!

Dragica, res sem lahko samo srečna, da sem te spoznala!

Imela sem bernko Zarjo, ki mi je umrla 3.11 2012 zaradi odpovedi ledvic. Težko je bilo in vedela sem, da bi Zarja želela, da dobim novo psičko. Preklicala sem že na vse številke vzrediteljev po Sloveniji, pa nikjer ni bilo jesenskega legla. Zadnja številka je bila tvoja in obogatila mi je življenje. Preko tebe sem dobila krasotičko Quishano! Letošnje novo leto bo težko a hkrati čudovito. Narava vedno ko nekaj vzame , nekaj tudi vrne - če le živiš po njenih zakonih! Pa zdaj smo v žlahti in sem vsa ponosna, da je lepotica Jutta sestrica od Quishane. Poskrbela bom , da bo imela kvalitetno življenje, predvsem polno. No - pravijo , da je" scerkljana" ha, ha.
HVALA za najlepši večer, ki sem ga preživela z vami in kjer sem prejela Quishano! Se vidimo.

Renata

24.09.2012

Larisa kastelič

Pozdravljeni!
Kupujem si psicka ker si ga strašansko želim ze od malih nog, sedaj ko imam moznost pa sem se odlocila za nakup čistokrvnega bernskega planšarja z rodovnikom.
Zanima me kdaj boste imeli nove mladicke da bi si jih prisla ogledati in rezervirati,ce se le da .

Moj kontakt: lara.trump@gmail.com
Hvala in lep prisrcen pozdrav s primorske!
Larisa k.

13.06.2012

ADRIANA

Čestitke Molly!!!! Prelepa je! Jutti pa vse najboljše za 5. rojstni dan!!

02.04.2012

psarna berner kaiser

Obveščam vas, da vam ne morem odgovarjati, če mi postavljate vprašanja v to rubriko. Ne vidim vašega email naslova. Prosim pišite mi na moj email ali kličite na tel. 041 467721. Hvala za razumevanje!
Dragica Kaiser

02.04.2012

Jana

Pozdravljeni!
Imela bi eno vprašanje? Imate trenutno mladičke? Samičko?

24.03.2012

maila

Dear Kennel,

I live near Udine and I'm looking for a Bernese puppy. Do you have any available?

Could I know approximaly the price?

Thanking in advance, best regards.

Maila

07.02.2012

JOSIPA I DADO

Veliki pozdrav iz Hrvatske! Gledali smo slike Jutte i Jessi i našli sliku iz Biograda na moru, gdje ste nas slikali sa psima! Nadamo se da su dobro, da i dalje osvajaju najbolje nagrade i da ćete ponovno doći u Biograd, u restoran Aquarium, da Vas vidimo!! :-)

30.01.2012

EVELIN

PREKRASNI MLADIČKI.ČESTITAMO.NE VEM SICER KAKO FIZIČNO ZMOREŠ VSE TO,VENDAR VEM ,DA UŽIVAŠ IN SE Z VESELJEM RAZDAJAŠ.VSI SKUPAJ OSTANITE ZDRAVI!!!!!!!!!!!!!!!! LEPE DNI ! EVELIN

28.01.2012

LIdija

Pozdravljeni!

Zanima me kdaj boste dobili mladičke oz ali jih že imate in koliko je cena?

LP, Lidija

27.01.2012

Bernard in Mojca

Lep pozdrav iz Dominikanske, kjer se trenutno nahajava.
Upam, da nama šparate enega lepega smčka za našega Bina.
Midva prideva domov 2.2. Pa se oglasiva.

L.p. Mojca in Bernard

12.01.2012

david

kdaj se bodo izkotili mladiči?ali mi lahko poveste tudi ceno za mladiče.lep pozdrav david.

27.09.2011

Anja Kosi

Pozdravljeni!

Pred parimi meseci sem bila z vami v kontaktu. Res super psarna, krasni psi in predvsem vestni vzreditelji! l.p

06.07.2011

marija

Spoštovana!
Danes sem v 7D brala članek o Vas in Vaših psih ter vašem delu.Tako lepo pišete o tem , kako so psi člani družine. Vaše besede, da psi sobivajo z vami , so me spomnile moje sorodnice, ki "imajo" že drugega bernca samo zaradi statusnega simbola. Niso slabi ljudje, niti ne ravnajo slabo z njo, ker tud bolj malo ravnajo, ker je pač njeno mesto v pesjaku. Tudi jaz mam že drugega psa: našla nas je zavrženka iz Dolenjskih toplic. Skoraj mesec dni je potrebovala, da je začela verjet, da je na sprehodu ne bomo kje pustili privezane. Še vedno občasno plane iz nje kakšen spomin na palico ali štrik. Po obnašanju in konstrukciji deluje kot škotski mejni, po barvi in otipu dlake pa kot Vaši srčki. Zadnji njen mladiček ima tako čudovito mehko in kompaktno dlako, da je vsak ki ga je pobožal, vprašal od kod mu tak "pelc". Živi z nami.
Lep pozdrav in veliko veselja.
Marija

26.06.2011

Štiri tačke

Dragica, tvoji ekipi , ki nam je popestrila praznovanje 300. oddaje, še enkrat hvala.
Bernski planšarski psi, ki vlečejo vozičke, v katerih sedijo ( zelo srečni ) otroci, so eni izmed najlepših posnetkov v oddaji!

Hvala vsem!

Nataša, Dino, Ana, Rok, Zoya in Bajka

23.05.2011

Mateja

Draga Dragica in Miran,
veliko si dopisujemo, pa sem se odločila, da svojo "reklamacijo" našega in vajinega Kaia delim tudi z ostalimi. Pri nas je vedno, ko je bil govor o nakupu psa, bila le ena možnost, in sicer berni. Z možem sva si ga namreč želela, od kar sva skupaj in očitno sva z najino zaljubljenostjo v to pasmo okužila tudi otroka. Da so dobrodušni, prijazni in družinski, smo si mislili, a da je lahko kuža tako prisrčen in zlat, se nam ni niti sanjalo, zato sem rekla, da moramo vložiti reklamacijo, ker namreč nismo kupili kužka, ampak muco :). Saj tu in tam tudi kaj ušpiči (najrajel ima balkonske rože), in če ne dobi svoje porcije cartanja, to tudi jasno pokaže, a mi si življenja brez njega resnično več ne znamo predstavljati.

30.04.2011

Stefan-Laurentiu

Greetings, fellow dog lovers!

We at dogsunit.com, would like to announce you about our new online-magazine website for all breeds of dogs, an overall review especially for them!
Our goal is to reach the largest dog database , including a private profile for each dog ( pictures, pedigree, health tests, training and show results)in a very professional way, making every choice simple and easy, at just a click away.
You are very welcome to visit us at http://www.dogsunit.com .


Thank you for reading this!
BEST REGARDS
DOGSUNIT TEAM

13.04.2011

Anja Kosi

Pozdravljeni!

Sem Anja, ravno sva govorili po mailu in vam še tukaj čestitam za uspešno psarno in čudovite kepice! Čestitam res ste krasni vzreditelji! l.p

11.04.2011

marta jeretina

Spoštovana Dragica!
Zadnjič sva govorili po telefonu o našem in vašem Kittu. Ovratnico, ki ste jo priporočali smo dobili, v naši ambulanti imajo tudi cepivo proti boreliji. Kitt je vikend spet preživel na Dolenjskem, kjer spi kot angelček, kupili smo mu ležalni stol, pa ga nekako ne sprejme.Ko se zbudi počne prave vragolije, vleče odeje z nas, nam trga pižame, zdaj smo bili že v kratkih hlačah, nas je hotel kar sleči.
Vsi gostje in sprehajalci, ga občudujejo, vsi mu pravijo medvedek, tudi veterinarkam se je takoj prikupil. Zelo rad se objema, daje tačko, leži na hrbtu, skratka uživa in se igra. Hodi tudi navkreber po hribu, ali lahko? Je tudi pravi gurman, v neokrnjeni naravi mu natočimo tudi izvirsko vodo, v kateri je tudi čofotal.Danes me je presenetil, ko sem ga šla pogledat v naš "pesjak" (večja garsonjera na prostem), kjer je trava, streha, kamin...in tudi njegova hiška. Prišla sem ga malo pocrkljat, pogledat, če ima vodo itd, in seveda kaj dela, ko je bil tako tiho. Bil je v svoji hiški, prišel k meni, se stisnil in potem čez kakšnih pet minut šel sam nazaj počivat v na svojo odejo, ki jo ima v hiški.Res me je presenetil, kako si vzame čas za počitek in da je rad zunaj.
Želim vam lep dan marta

28.03.2011

Štiri tačke

Kadarkoli pogledam slikice mladičkov, mi polepšajo dan!
Vem, da si našla dobre ljudi za njih in da boste zdaj vsi skupaj še večja družina.
Lep pozdravček vsem,
Nataša

18.03.2011

Tjasa111@hotmail.com

Rada bi imela berenskega plansarja videla sem da imate na voljo se dva samca.zaljubila sem se v kodiya.v treh dneh dnevih vas bomo poklicali Ali se bomo odlocili .povejte mi hvala tjasa

18.03.2011

Petra

Res lepi kužki tudi mene mikajo da bi ga imela. Čestitke vzrejiteljema!

15.03.2011

igor

tudi jaz sem ostal brez mojega zlatega Marka imel je tumor na pljučih

11.03.2011

Zlata

z Dragica in Mirko zelo lepo se ukvarjate ,z vašimi bernčki lepo za pohvaliti. Vloženega je veliko dela truda,kar tako naprej.Uspeh je zagotovljen
Zlata

04.03.2011

igor

Lep pozdrav vsem skupaj,že v naprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.Imam bernskega planšarja Marka,kateri bo star junija 6let,pred kratkim naj bi imel vneta ušesa,vsaj tako diagnozo je postavil veterinar v ambulanti veterina dobro,dal mu je eno inekcijo za bolečine, ter kaplice katere sem mu stiskal v ušesa 10 dni.Pred nekaj dnevi pa se je začel zelo čudno gibati,imam občutek kot bi šepal na vse štiri noge,ko greva na sprehod se razživi se valja po snegu skratka deluje čisto normalno,ko pa se vračava po poti domov pa se spet vede kod,da ga vse boli ,bližje sva domu težje hodi,glavo ima pa tudi obrjeno v tla in imam občutek kod,da se ne more postaviti v normalno pokončno držo.Zaradi tega sem včeraj spet odpelja Markita k veterinarju v Veterino dobro,ker so po pregledu ugotovili,da vročine nima poslušali so mu srce ki je tudi vredu,tudi na plučih se nič ne sliši,tudi zobe in dlesni so uredu,apetit ima tudi okej prebavo pa tudi,pa tudi vnetje ušes nima več,skratka niso mogli ugotoviti nič konkretnega,razen predvidevajo da ima vnetje sklepov in kosti,dobil je dve inekciji ter antibiotike za šest dni.Glede na to da ste specializirani na pasmo Bernski planšar vas naprošam,da mi odgovorite če je to v navadi pri takih psih,kajti do sedaj nismo imeli z našim Markom nikakršnih zdravstvenih težav zato nas to sedaj še bolj skrbi kaj in kako mu pomagati.res vas lepo prosim za odgovor na moj mail Igiboy999@yahoo.com

27.02.2011

Štiri tačke

Dragica in Mirko,
hvala za lepe trenutke, ki sva jih lahko prživela v družbi vseh vaših štirih tačk.
Jutta je seveda čudovita mamica, tamali pa cukrčki, da jim ni para!
Vsak si lahko samo želi mladička iz vaše vzreje!!!
Nataša in Dino Bešter

18.02.2011

JOŽICA

REDNO SPEMLJAM KAKO NAPREDUJEJO VAŠI MALI KOSMATINČKI. ZELO LEPO RASTEJO IN DOBIVAJO SVOJO PREČUDOVITO PODOBO. UPAM, DA TUDI POZNEJE PRIDEJO V PRAVE DOMOVE (TUDI MENE ZELO PRIVLAČIJO).

11.02.2011

Ivanka

Bravo družina Kaiser! Imate čudovite "kosmatince". Komaj čakamo 20. marec, ko
bomo v naš dom pripeljali eno od vaših "punc"

08.02.2011

klemen

zanimam se za nakup bernskega planšarskega psa, toda komaj nekje v sredini poletja in me zanima če boste imeli takrat mladičke...

25.01.2011

Marjana

Prečudoviti psi,sam ko sem album gledala,res vredno občudovanja.

25.01.2011

robi

zaradi selitve oddam našega bernija starega 5.5 let lp s koroške

e-mail:bbslovenija@gmail.com

18.01.2011

MOJCA IZ MENGŠA

Čestitke mamici Jutti, obilo zdravja malim kosmatinčkom, Dragici in Mirku pa čim manj neprespanih noči

17.01.2011

Farosovi

Čestitamo za nove kosmatinčke:Želimo veliko zdravja in veselih trenutkov s temi najlepšimi kepicami.

I & T & F

17.01.2011

Šercerjevi

Čestitke Jutti, vama pa veliko veselja z novimi člani vaše bernske družine.
Se vidimo!
I&D&E

16.01.2011

Ivanka Frešer

Čestitke za lepo in seveda novo leglo! Veliko ljubezni in potrpljenja za te lepe kepice, mami Jutti pa zdravja in veliko mleka! Komaj čakamo, da dobimo novo Bernski poljubčekčlanico naše družine, ki bo z nami vsaj tako dolgo, kot preminula ULA!

16.01.2011

Igor, Meta & Asta

Čestitamo Jutti! Vama Dragica in Mirko, pa želimo da jih prav tako lepo vzgojita kot prvo leglo! Lep pozdrav!

15.01.2011

Štiri tačke

Čestitke mamici Jutti za male kepice! Naj bodo zdravi in lepi kot mamica:-))).
Dragica in Mirko, vama pa želimo veliko lepih in nepozabnih trenutkov z mladički!

Nataša, Dino, Ana in Zoya Bešter

09.01.2011

jimenahdezp@gmail.com

hello
Sem začel iskati več informacij o moji najljubši pes, to je moja želja. In sem si našel. Najprej preberite malo, vendar nisem razumel ničesar in sem spoznal, finak je različica v angleškem jeziku, hvala bogu, sem razumel, da je bilo strani za časopise in ki so bile fotografije.
Zelo lepo zgodbo.
Lep pozdrav iz Bogota, Kolumbija, Južna Amerika
daleč ... se sprašujem interneta
-________________________________________
hello
I started looking for more information about my favorite dog, the dog of my dreams. And I found you. First I read a little, but did not understand anything and I realized hadthat you have a version in English, thank God, I understood that there are stories and who were in the photos.
Very nice story. Congrants, thanks for share your love and respect for nature and let us dream with a better wold.
Greetings from Bogota, Colombia, South America
far away ... the wonder of internet

07.01.2011

zoran jordanov

Pozdrav od Zorana i Makedonije!!! Do sada sam pazljivo pregledao sve vase pse i sve slike, i mogu vam reci samo - BRAVOOO! Psi su vam stvarno prelepi i divni.
Sto se tice novog legla recite mi kada ga ocekujete, i koliko bi kostalo jedno stene?
Ja vec imam jednog lepotana (muskog)PAKO-koji sam nabavio iz Srbije i zato sada bih zeleo jedni prelepu curicu.Slike od Paka mozete videti na moj fejsbuk profil ZORAN JORDANOV i da mi kazete sta mislite o njemu,posto ste vi stvarno kompetentni da to kazete!!! Puno pozdrava do braca u Sloveniji...

14.12.2010

Davorin & Jacky

Jutti čestitamo!! Midva sva zelo vesela, da je uspelo in že komaj čakava na male kosmate bučke. Draga Dragica in Mirko, želiva, da Vama ponovno uspe vzgojiti tako lepe, dobre in navihane kepice kot pri prvem leglu! Uživajta v lepem trenutku!
pa,pa
Jacky & Davorin

14.12.2010

Jascha


Jupiiiiii, čestitam mami !!!

Le pet dni pred našim prvim rojstnim dnevom taka lepa novica. Komaj že čakam in se veselim malih kepic.
Ufff, kako se bomo igrali, ko bodo malo zrastle. Že zdaj vem, da jih bom imel nadvse rad, naše sorodstvene vezi pa se bodo razširile.

Lubčka ti stisnem na srečanju, ko bomo upihnili prvo svečko.

tvoj prvi bernček Jaschek


17.11.2010

Anja Frešer

Pozdravljeni,

z velikim zanimanjem prebiram vašo spletno stran, ki se mi zdi odlična!!! Sem velik ljubitelj berncev, takot vsi v moji družini, najbolj pa sva navdušeni jaz in moja mami. Že komaj čakava, da zvema, ali je uspela paritev in da se kmalu spet veselimo ob novem članu v družini.-)))

Pozdravček iz Ankare

Anja Frešer

03.11.2010

Zdravo, Dragica!

Redno spremljam vašo spletno stran in danes morem sporočit žalostno novico, da je naš Beno odšel od nas star komaj pet let. Dolgo ni pokazal svoje bolezni, ko pa je v petek začel z bruhanjem in ko je dr. Senčar ugotovil zaporo črevesja in ga včeraj pod nujno operiral je bilo že prepozno, saj je odkril za pest velik tumor na trebušni slinavki. Beno operacije ni prestal in ponoči za vedno zaprl svoje zlate očke.

Mateja Tekalec iz Pleterj

14.06.2010

Jacky Berner Kaiser

Draga moja mamica, želim ti vse najboljše za tvoj tretji rojstni dan. Imam te zelo rada. Se kmalu vidiva.
Tvoja Jacky.


Ps; Davorin in Katja tudi vse najboljše!

27.05.2010

Mady

Hallo
Klasse kann ich nur sagen, eine wunderschöne Homepage habt ihr ...macht weiter so.
Und ein riesen Kompliment an eure Hunde !!!

LG aus Luxemburg
Mady mit dem Berner FERRIS und Neufi CHURCHILL , die sich immer über einen Gegenbesuch freuen ;-)


www.bernerundneufi.npage.de

14.05.2010

andrej9janez@gmail.com

Zanimam se za nakup samičke Bernskega planšarja,seveda če so na voljo sedaj ali v bljižnji prihodnosti.Lep pozdrav Lenče Janez.

28.03.2010

Štiri tačke

Dragica in Mirko ... hudo nam je bilo, ko sta nam povedala, da je zaspančkal vajin Seti. Zdaj, ko je odšla med zvezdice tudi naša ljuba Tiska, vaju razumemo, kako zelo hudo je slovo od nekoga, ki ga imaš tako zelo rad ...
Vem, da so naši bernčki skupaj tam gori in nas čuvajo in se pogovarjajo, kako lepo so se imeli z nami ...

Tudi mi že tri dni jokamo in pogrešamo Tisko na vsakem koraku, saj je bila 10 let z nami od jutra do večera ....

Nataša, Dino, Ana in Zoya

11.03.2010

Igor, Meta in Asta

Danes sem šele zvedel za Setija in sicer od Nataše. Ja, grozno! Prižgali smo eno svečko!
Dragica in Mirko, držita se ! Upam, da se kmalu vidimo!

11.03.2010

Doni

Dragi moj bratec Seti!

Bil si moj veliki brat, jaz pa tvoj manjši in zelo nežen. Zdaj si pri meni med zvezdicami, skupaj bova lahko klepetala in se igrala po mili volji. Sem te zelo pogrešal ti dve leti in pol, odkar se nisva videla. Vendar sem vseskozi videl, kako lepo ti je šlo pri Mirkotu in Dragici in sem ti to iskreno privoščil. Pa dobil si malo Jutico, ki ti je polepšala marsikateri dan. Na koncu si imel priložnost
spoznati še sedem njenih otrok. Eden izmed njih je tudi Jascha, za katerega sem navijal že od začetka. Zdaj vidim, kako zelo sta se ga razveselila Milan in Jelka ter ga imata prav tako rada, kot sta imela mene. Skupaj bova pazila na vse najine tam spodaj, ti še posebej zdaj na Dragico in Mirkota, ki neizmerno žalujeta za teboj. Vsakemu živemu bitju se nekoč izteče pot, spomini nanj pa nikoli ne izginejo, še sploh, če so tako prikupni in pridni kužoti, kot sva bila midva.

Poljubčke vsem in Rada vas imava

Vaša Doni in Seti.

10.03.2010

Astrica

Šele po tem, ko ti umre na rokah tvoj lastni ljubljeni kosmatinec, veš, kaj pomeni izgubiti prijatelja. Hvala za toliko lepih skupnih ur, hvala za dragoceno prijateljstvo in hvala, ker si bil tako poseben, Seti! Čeprav na drugi strani mavrice boš vedno z nami...
Žalujemo z vami.

Mojca, Miro in krdelo

09.03.2010

Sosed Jaka z družino

Kot sosedje smo ga imeli vsi radi na poseben način.Najbolj se ga bomo spominjali kot prijaznega psa,ki je vedno čakal ob ograji za kakšen kos pizze,saj smo ga tako sami razvadli.Izrekamo vam sožalje ob izgubi vašega Setija.V uteho in spomin nanj,pa vama naj bo dejstvo,da sta tako lepo skrbela zanj.Lep pozdrav
Jaka

09.03.2010

Rok Kralj

Sožalje tudi z moje strani ob izgubi vaše ljubljene živali...

09.03.2010

MOJCA IZ MENGŠA

Dragi Kaiserjevi,

sočustvujem z vami ob izgubi vašega Setija.

Lep pozdrav

mojca

03.03.2010

Družina Zemljič

Veliko sreče in veselja v novem domu želimo vašim malim kepicam.

Borut, Aleksandra, Lara in Maša

17.02.2010

MOJCA

KAKO SO TI SRČKI LUŠTKANI. JAZ BI JIH KAR VSESKOZI GLEDALA IN OBČUDOVALA.

LEP POZDRAV
MOJCA

08.02.2010

Davorin in Katja

Seti vse najboljše za tvoj rojstni dan. Želiva ti veliko zdravja in pasjih radosti v prihajajočih letih.
PS: pozdravi Jutto in njene kepice.
Srečno.

04.02.2010

MOJCA

Pozdravljeni vsi. Vsaka dan gledam na vašo spletno stran, če bodo kakšne nove fotografije vaših srčkov. Kdaj boste na sporedu v ŠTIRIH TAČKAH.

Lep pozdrav,

Mojca iz Mengša

23.01.2010

valentina

Joooj, so cukrčki!!! Komaj čakam, da se zapeljeva proti štajerski in jih malo pocrkljava, samo nič ne obljubim, da ti bodo po najinem odhodu vsi ostali. Ti predlagam, da pregledaš vse torbe, da ne bo kakšen "zašel". Uživaj z njimi, ker vidiš, da gre čas prehitro naprej. Pa-pa od naju in hov-hov od Panye in Alfa.

22.01.2010

Romana

Ojla ! Tile medvedki pa že prav lepo pozirajo.Ob uspavankah pa le uživajte, kajti kar kmalu vam bodo odšli v nove domove. Zato izkoristite čas za razvajanje-crtljanje maksimalno.
Lp

20.01.2010

ZLATA

Lepo napredujete,lepi ste. Jutri gre Pina na operacijo da ji zašijejo križne vezi to je 21.1.2o1o ob 8 zjueraj v NM. Jo bo Jure odpeljal.
L P.vsem skupaj

17.01.2010

4 TAČKE

Vsake toliko časa pokukamo na vašo spletno stran in z veseljem pogledamo nove slikice mladičkov, res so sladki :-))).

Dragica, uživajte še naprej!

Nataša, Dino, Ana,Tisa in Zoya Bešter

17.01.2010

Igor in Meta

Iskrene čestitke, super leglo, kar tako naprej!

14.01.2010

Dimitris

Hello and happy new year,
i am from Greece and i looking if you have available female
if you have send me email dpapaster@gmail.com
Best regards
Dimitri

10.01.2010

katja in davorin

Z veseljem sva pogledala nove slikce mladih bernijev, so že pravi korenjaki. Želiva Vam veliko radosti in energije v prihajajočih tednih. Lep pozdrav iz Maribora.

09.01.2010

zlata

Kar tako naprej zelo lepo leglo častitam.

04.01.2010

zlata

Dragica ,lepo napredujete.Čestitam.

02.01.2010

zlata

dragica krasni kužki ćestitam in želim veliko sreče pri vzreji.

28.12.2009

Mihela

Čestitke male kepice so prelepe.
Lity se tudi pridružuje čestkam.
Veliko sreče z naraščajem pa male kepice malo počohajte v najinem imenu.

26.12.2009

Astrica

Pa smo jih dočakali, a ne? Malim princeskam in princema vso srečo pri novih ljudeh in dolgo srečno bernsko življenje. Čestitke, Dragica in Mirko, tole je veliko delo! Od srca vse objemamo!

"Per Aspera ad Astra"

23.12.2009

irena in tone

Iskrene čestitke in obilo veselja z novimi družinskimi člani,predvsem pa zdravja vsem.

21.12.2009

jaka

Gdaj bomo tudi mi lahko videli vaše Bernčke!Se že veselimo in jih z veseljem pričakujemo.

14.12.2009

Aleksandra

Pozdravljeni,

preko Slovenskega kluba ljubiteljev te prelepe pasme, sem našla vašo psarno, po gledanju fotografij, pa vidim da smo vašo psičko Jutto spozanli pred Qlandio na Ptuju. Tudi mi se zanimamo za nakup psičke te pasme. Smo štiričlanska družina iz okolice Ptuja (Gorišnica) in bi bili zainteresirani za kakšno srečanje ali kontakt. Imamo hišo z vrtom in to bil naš prvi kuža.

Lep pozdrav družina Zemljič (Aleksandra, Borut, Lara in Maša)

08.12.2009

Dragica

Vse, ki se zanimate za nakup mladička pri nas oz. vas karkoli zanima v zvezi z našim pričakovanim leglom prosimo, da nas kontaktirate na email naslov dragica.kaiser@gmail.com ali na GSM št. 041 467 721. Le tako vam lahko odgovorim na vaša vprašanja.
Hvala!

07.12.2009

Nataša

Pozdravljeni!

Že dolgo dolgo se odločamo za bernskega planšarja.Mimogrede smo se zaljubili v enega na obisku pri prijateljih.
Za nakup mladička smo se odločili po vselitvi v novo hišo letos, kjer bo dovolj prostora še za enega člana. Okoli hiše pa gozd, Kolpa, veliikooo prostora.
Imamo 2-letno hčerko.
Zanima me seveda vaše pričakovano leglo mladičkov.
Kdaj, kako, cena, rodovnik...pač vse kar spada zdraven.

15.11.2009

valentina

ČESTITAM! Veliko sreče v času brejosti in seveda lepe in zdrave male kepice. Pa da bo z mamico tudi vse v redu. Še en poljubček ji daj z moje strani.

13.11.2009

4 TAČKE

Jooooj, kako lepa stran!!!! Prav z veseljem jo gledamo in prebiramo.
Pozdravčke vsem z željo, da Jutta postane mamica, Dragica pa ena najboljših vzrediteljic na svetu:-))). Seveda s pomočjo Setija in Mirka:-)))
Nataša, Ana, Dino, Tisa in Zoya Bešter

23.09.2009

ivanka frešer

Čestitam za urejeno spletno stran. veliko sreče in predvsem zdravja vsem, še pose bej pesurinam!

18.09.2009

dravograjčani

hvala za slike iz šolte, lepo se imejte, uh ura je sedmih zvečer, naš berni gre na dolg sprehod
čao

10.09.2009

DRAVOGRAD

Lep pozdrav s koroške, naša dva sta doma, lepo je poslušati zgodbo o tem, kako ste se srečali in kako luštna sta vaša bernija, mi gremo jutri na izlet z našim na jezersko....
lp s koroške

06.09.2009

TINA

DRAGI NAŠI PRJATELJI!

PUNO NAM JE DRAGO DA SMO SE UPOZNALI I ZAHVALJUJEM PUNO NA REKLAMI TJ SLICI,POZDRAV MARIN I TINA SA SVOJIMA.
TINA

05.09.2009

tjaša in cor (conte clark od twinnsy)

zdravo!
zelo lepa spletna stran :)
nas cor ze komaj caka da sreča vašo juto in setija.
lep pozdrav tjaša in cor (iz tačk pomagačk)

04.09.2009

Ksenira

Navdušena sem nad vašimi kužki, predstavitvijo in nad čudovitimi umetniškimi slikami. Čestitam!

02.09.2009

robi pečnik

no pa smo videli tudi našo taščo in tasta na sliki, kako pijeta travarico in požata vašega bernija, kot smo že oemili tudi pri nas v dravogradu je doma berni 4 leta star, ki ima enako obnašanje kot vaša dva, lepo se imejte naš e-mail:nikapecnik@siol.net

31.08.2009

robi

lep pozdrav iz dravograda, kjer imamo tudi bernija starega 4 leta

30.08.2009

boris mirjana miholić

danas smo pogledali vaše stranice slike su prekrasne puno smo se smijali. veliki pozdrav iz đakova čekamo slike malih beba

19.08.2009

Anja

Zelo zanimiva stran!!!..Tudi jaz bi imela takiga psa pa mi starši ne pustijo-pravijo, da ne bi imela dovolj časa zanj..

18.08.2009

Stanka

Res je bilo lepo na pikniku in srečati srčne ljudi in toliko pridnih kuškov.
Mi je pa žal, da ste nasedli z avtom in niste poklicali naju ker nisva bila daleč.

10.08.2009

Valentina

Vse čestitke za novo spletno stran! Super je! Želim vam ne prevroč konec počitnic in veliko zabave na dopustu!

30.07.2009

Mihela

Jutta je prava lepotička. Komaj čakam, da bo aktivna tudi stran mladički :)

27.07.2009

Romana

Krasna stran, ter srečno v jesenskem pričakovanju !

24.07.2009

Doni

Drag moji!
Z vami sem.
Spremljam tudi nastajanje teh prelepih spletnih strani za psarno Berner Kaiser in vem, da se vam uresničujejo sanje. Pošiljam poljubčke bratcu Setiju in hvala, da ste me imeli radi.
vaš D o n i

24.07.2009

Astrica

Kako lepa stran, s pridihom Ptuja, psom prijaznega mesta!
Čestitke in veliko sreče pri prvem leglu!